dijous, 25 d’abril del 2013

quadern argentí, 2002 (tres). ñoquis del veintinueve


argentina te la pots menjar sencera. la barreja de cuina criolla, italiana i espanyola és espectacular.
a casa la meva tia p., vam fer uns ñoquis, evidentmemt, el dia vint-i-nou i amb bitllet sota el plat.
la p. em va fer, com a benvinguda a mendoza, carne a la olla,
sovint, menjàvem milanesas, soles, amb formatge o amb formatge i pernil.
em van fer tastar diferents receptes de berenjenas en escabeche, fetes per l'n., la p., la mare de l'f. o la mare de la l.
vaig provar empanadas fetes a casa i comprades en un delivery, de choclo, de carn, de pernil, de pebrot...
cada diumenge vaig anar a un asado però, això sí, no vaig tastar els cinchulines...
d'acompanyament, puré de papas, puré de zapallo o qualsevol amanida.
de postre, per esmorzar o per berenar, pastafrola, facturas, budines, alfajores casolans, havanna...
i vi. vi de mendoza, de la rioja, de san juan. malbec, chablis...

1 comentari:

Anònim ha dit...

leeerdaaaa :'/