dimecres, 16 d’abril del 2014

vint-i-dos: la classe de música

hem decidit convertir els nostres cigronets en referents de la cultura mundial. per això, com una autèntica mare tigre, els hi hem prohibit jugar. volem fer de la nostra filla gran una virtuosa del piano. a la petita li toca violí.
per començar aquest projecte, l'm. fa música cada dimecres a la tarda. en una escola petita, amb una mestra genial i que fa uns dies ens va deixar entrar a una classe. i gairebé demano apuntar-m'hi jo. 
un cop passades les vergonyes i els holamama dels primers minuts, vam veure les nostres criatures passant-s'ho bé, introduint-se en la música jugant, endevinant instruments, descobrint sons nous, marcant el ritme amb cames, cap, mans i peus, síl·labes, fent petards, ocells i campanes i cantant cançons d'advocats amb barrets. això en només una hora. amb quatre alumnes. un luxe d'escola.
amb aquest mètode no sé si algun dia actuarà de solista al metropolitan opera house, però segur que disfrutarà de la música tota la vida, amb tot el que implica. i amb això ja en tenim prou.