dilluns, 25 d’octubre del 2010

coses de casa

ens vam traslladar el mes de maig i, des de llavors, hem estat esperant que gas natural obrís el carrer i fes arribar el gas a casa. estem acabant el mes d'octubre i tot just la setmana passada la companyia es va dignar a enviar dos operaris per fer la connexió. i no entro en detalls de les trucades a gas natural per ser atesa per la vanessa, la carmen, el pedro, la marta i etc. sense rebre cap mena d'informació. brutal.
ara ens queda l'altra part de la cosa: que vinguin els xispes que van muntar els radiadors a empalmar el gas amb la calefacció... mentrestant, per la nit, a casa estem a 0ºC i durant el dia, ara que farà fred, estem a 5ºC... alegria!
la porta d'un dels armaris de la cuina està pengim-penjam. a la gordita li encanta obrir-la, treure totes les paelles i ficar mig cos dins l'armari. deu pensar que és el seu cau.
la mateixa gordita és la reina ballant la castanyera. a l'escola, a casa i al carrer. balla ella i ens fa cantar i ballar a tots. el que passa és que no ens sabem ben bé la lletra. la necessitem. això és una crida internacional: la lletra de la castanyera per uns pares novells enamorats de la seva filla.

1 comentari:

Anònim ha dit...

"la camisa li va petita/la faldilla li fa campana(...)"
us deixo un enllaç youtube a veure si us l'aneu aprenent... http://www.youtube.com/watch?v=qicK0-z2ywI

montse